nabídněte své služby zadejte poptávku
MENU

Poradenství v oblasti daní

Poradenství v oblasti daní
10. 1. 2021

Hledáte poradenské služby a nemůžete sehnat toho správného odborníka? Pak jste tu správně. Zadejte poptávku a PROFEETO vás propojí s těmi nejlepšími v daném oboru. Pojďme se společně podívat na poradenství v oblasti daní.

Pomoc našich odborníků může vyhledat kdokoli. Např. osoba samostatně výdělečně činná neboli OSVČ, která musí vést daňovou evidenci a následně se vypořádat se zúčtováním daně z příjmů. Pokud si nechce najímat účetní, může najít poradenskou výpomoc přes náš web. Po registraci zadá své požadavky do připravené poptávky – náš program je sestaven tak, aby měl snadnou a intuitivní obsluhu. A pak už jen poptávající (čili klient) počká, až se jeho poptávka spáruje s nabídkou.

A nemusí to být jen daň z příjmu. Mnoho OSVČ je také zaevidováno jako plátce daně z přidané hodnoty. A pokud jsou plátci měsíční, je s výkazy (v případě, že o nich živnostník nic neví) mnoho práce, a hlavně musí být vyplněny správně. Chybnými údaji může OSVČ ošidit buď sebe, nebo stát, za což jí může být při kontrole vyměřena pokuta.

Finančnímu úřadu se podává nejen přiznání k dani z přidané hodnoty, ale také kontrolní hlášení k DPH. Díky naší jedinečné webové prezentaci si OSVČ najde poradce, kterého však nebude potřebovat, a tedy platit, stále. Odborník poradí jednou, dvakrát, a pak už bude osoba samostatně výdělečně činná schopná poprat se sama i s touto součástí své živnosti.

Spolehlivého poradce si díky našim webovým stránkám můžete najmout na občasnou či dlouhodobou spolupráci anebo si u něj můžete jen něco ověřit. Vše je možné. Jinými slovy, dělejte to, co máte rádi, co umíte a čemu rozumíte a ostatní můžete směle nechat na odbornících. Nestudujte zbytečně složité předpisy – ušetříte si čas, peníze i nervy.

Autor: PROFEETO

Mohlo by se Vám líbit

Jarní detoxikace organismu

Jarní detoxikace organismu

Jaro je tady…Rašící pupeny a první rozkvetlé rostlinky, včetně jarního sluníčka, nám přinášejí dobrou náladu. Vzduch začíná vonět jinak, všude je slyšet zpě ...