nabídněte své služby zadejte poptávku
MENU

Poradenské služby přes PROFEETO

Poradenské služby přes PROFEETO
18. 11. 2020

Ještě nevíte, co je PROFEETO? Prosím – seznamte se! Jedná se o unikátní projekt, jehož cílem je propojit erudované a zkušené specialisty a odborníky z různých oborů s těmi, kteří potřebují jejich poradenství. U nás vedení profesionálové nejenže dokážou své znalosti a zkušenosti předat poptávající straně, ale navíc jsou ve většině případů držiteli licencí a mnozí jsou sdružení v profesních komorách nebo spolcích.

Díky našim moderním webovým stránkám www.profeeto.cz lze tyto služby vyhledat a zprostředkovat velice rychle, což je v dnešní uspěchané době velkým přínosem -  čas je totiž to, čeho se nám všem v posledních letech nedostává.

PROFEETO tedy na jedné straně eviduje profesionály, kteří mohou nabídnout své poradenské služby, a na druhé straně stojí osoba či firma, která poradce nutně potřebuje, a může si tedy u nás zadat svou poptávku. Výběr odborníka usnadní reference předchozích klientů.

A navíc je tu ještě třetí možnost – v případě rozšiřování firmy anebo akutního zpracování velkého množství zakázek si zde můžete najít svého nového kolegu.

U jakých profesí je možné už nyní poradenství poptávat?

Na PROFEETO jsou evidováni právníci, účetní, daňoví a finanční poradci, auditoři, realitní a pojišťovací makléři, znalci a odhadci, překladatelé a tlumočníci, lékaři i veterináři, architekti, projektanti a designeři, a také odborníci v oblasti PR, marketingu, reklamy, apod. Pokud byste na našich stránkách nenašli obor, který vás zajímá, napište nám a my neprodleně příslušného profesionála zařadíme.

Optimálním postupem, jak na PROFEETO začít, je registrovat se a vytvořit si svůj profil, a to především pokud nabízíte služby. Ptáte se proč? Hned z několika důvodů:

  • ke snadnému vytvoření nabídky a poptávky
  • k rychlému propojení poptávající a nabízející strany
  • k případné rychlé editaci vašich údajů.

Těšíme se na Vás!

Mohlo by se Vám líbit

Jarní detoxikace organismu

Jarní detoxikace organismu

Jaro je tady…Rašící pupeny a první rozkvetlé rostlinky, včetně jarního sluníčka, nám přinášejí dobrou náladu. Vzduch začíná vonět jinak, všude je slyšet zpě ...