nabídněte své služby zadejte poptávku
MENU

Nový BLOG PROFEETO

Nový BLOG PROFEETO
22. 9. 2020

 

Jsme nadšení a plní očekávání, že vám můžeme představit náš nový blog, kde vám přiblížíme nejen projekt PROFEETO, jeho funkce, co stojí za jeho vznikem, ale i jednotlivé profese, které zde budeme propojovat.

Blog PROFEETO bude sloužit k lepší komunikaci s našimi uživateli, budeme vás pravidelně informovat o novinkách a chystaných inovacích naší služby. 

Zároveň je Blog PROFEETO další možností pro naše uživatele – poradce a odborníky, jak publikovat různé rady, nápady, postřehy a novinky ze svého profesního světa. PROFEETO bude spojovat profíky s jejich klienty i různé odborníky mezi sebou.

Máte na nás již teď nějaké otázky? Jste profíky ve svém oboru a máte nějakou zajímavost či radu, o kterou byste se na našem blogu přáli podělit s ostatními? Neváhejte nás kontaktovat a připravte si svůj příspěvek do Blogu. Je to výborná prezentace vaší práce a nabídky. 

Mohlo by se Vám líbit

Jarní detoxikace organismu

Jarní detoxikace organismu

Jaro je tady…Rašící pupeny a první rozkvetlé rostlinky, včetně jarního sluníčka, nám přinášejí dobrou náladu. Vzduch začíná vonět jinak, všude je slyšet zpě ...