nabídněte své služby zadejte poptávku
MENU

Když investovat, tak s ekonomickým specialistou

Když investovat, tak s ekonomickým specialistou
4. 5. 2021
Máte volné finanční prostředky a zvažujete, co s nimi? Peníze by neměly ležet jen tak ladem, ale měly by dále vydělávat. Jenže jak na to? Máte dostatek znalostí a zkušeností, abyste se mohli sami pustit do obchodování na investičních trzích? Jak to zařídit, aby ztráty byly minimální a zisky co nejvyšší?

Ukládat peněžní prostředky na vkladní knížky nebo spořicí účty už dávno není ziskové. Můžete ovšem zkusit investovat na akciových trzích. Nemusíte k tomu ani opustit teplo a klid domova – stačí si sednout k počítači a promyšleným klikáním se účastnit obchodů na světových burzách. Jestliže máte ekonomické vzdělání, bude to pro Vás snazší. Laická veřejnost, která nemá tyto znalosti ani zkušenosti, je na tom o poznání hůř. A přece i tito lidé mají prostředky, které by chtěli investovat. Využít k tomu mohou služby investora či majetkového a investičního specialisty.

Pro obchodování na finančních trzích jsou v současné době optimální podmínky. Poptávka po investicích stále roste. V loňském roce byly trhy velice volalitní a letos to bude zřejmě podobné. Ve výhodě budou ti, co se nebojí rizika. Rozhodně jsou na tom lépe dlouhodobí investoři, zaměřující se na akciové indexy. Ty totiž v dlouhodobém horizontu stále vzrůstají – jen je zapotřebí vydržet tlak průběžných tržních korekcí. A pak je zpravidla vyhráno. 

Při investování do akcií, fondů nebo světově obchodovatelných komodit je možné rizika minimalizovat, avšak zpravidla jen tehdy, provede-li Vás jím odborník. Ten vám vysvětlí podstatu investiční filozofie, seznámí Vás s funkcemi analýz světových trhů a společně sestavíte strategický investiční plán.

Možná namítnete, že jsou lidé, kteří o své investice přišli. Je to pravda, ale je zapotřebí si říci, proč k tomu došlo. Většinou šlo o neznalost a nutno znovu podotknout, že kdo o investování nic neví, neměl by se sám do obchodování na akciových trzích pouštět. Avšak pod vedením zkušeného investora můžete vydělat spoustu peněz a dokonce i zbohatnout.

Pokud se Vám nahromadily na účtech peníze, pro něž nemáte momentálně využití (prodali jste firmu či nemovitost, máte volné peníze v bance a chcete je ochránit před inflací, máte investice ve fondech a zisk je mizivý anebo máte pravidelně volné prostředky a chtěli byste je průběžně investovat apod.), zkuste vyhledat investičního specialistu a poradit se s ním.

Autor: PROFEETO

Mohlo by se Vám líbit

Jarní detoxikace organismu

Jarní detoxikace organismu

Jaro je tady…Rašící pupeny a první rozkvetlé rostlinky, včetně jarního sluníčka, nám přinášejí dobrou náladu. Vzduch začíná vonět jinak, všude je slyšet zpě ...